4.9 12
Schrijf uw beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Hoeslaken Protezza
B | 25-4-2018
Uitstekend hoeslaken
Boorden zijn ruim en passen makkelijk op een matras van 25 cm. Het materiaal van de boorden is goed lucht  doorlatend wat erg prettig is bij een koudschuim matras. Het lig gedeelte is uitstekend van formaat en bedekt ruim het matras. Het hoeslaken is makkelijk om over twee eenpersons matrassen op te maken. Het ligt beduidend koeler dan een katoenen hoeslaken met daaronder een molton of koelslapen matrasje. Na lang zoeken en uitproberen uiteindelijk een goede oplossing gevonden om koeler te slapen en het bed makkelijk te verschonen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
A | 11-1-2018
Prima hoeslaken
Hoeslaken past prima. Fijne brede boord. Jammer dat deze niet van Tencel is gemaakt. Ik hoop dat de hoeslakens die geheel van Tencel zijn ook in grotere maten verkrijgbaar worden in de toekomst. Als dat zo is, dan zou ik daar voor kiezen.  De klantenservice en verzending waren uitstekend en verzorgd.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Jarmo | 30-7-2017
Mooi product
Ik ben erg blij met het gekochte product. Maakt mijn verwachtingen waar.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Willi | 16-7-2017
Super tevreden!
Onlangs heb ik een dekbedovertrek Strip Purezza en dit hoeslaken gekocht. Het beddengoed van jullie  bevalt super. Geen transpiratie meer en ik kan nu weer super slapen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Willi | 25-6-2017
heerlijk zacht
Ik ben bijzonder blij met mijn protezza hoeslaken, het voelt zo heerlijk zacht aan!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
j. | 2-3-2016
2 in 1 hartstikke handig!
Molton en hoeslaken in 1 comfortabele hoes, super!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Maurits | 2-2-2016
Heerlijk hoeslaken.
Al jaren gebruik ik dit hoeslaken. Zo fijn, zacht en makkelijk om het matras te doen.  Nooit meer iets anders.  
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
lIduine | 12-8-2015
tevreden
fijne hoeslakens.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Elly | 30-6-2015
mooi product
Dit hoeslaken lijkt mij van prima kwaliteit, het slaapt comfortabel.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
willemien | 12-5-2014
Heeerlijk hoeslaken.
Echt een waar genot dit hoeslaken, heelijk zacht en strak om ons waterbed, ondanks stretch toch erg glad, ademt prima en kraakt niet, leek in de verpakking van wel maar na wassen dus over. Is koel en toch warm en andersom. Uitstekend bij nachtelijke opvliegers.... Een echte aanrader. Groetjes van Mieke en Eus
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
germaine | 7-12-2013
Mooi product
Ik heb dit hoeslaken voor het bed van mijn dochter in gebruik. Het is een hoeslaken van mooie kwaliteit en heerlijk zacht. De hoes is zeer ruim waardoor hij ook te gebruiken is op dikkere matrassen. Na het wassen blijft dit hoeslaken ook van dezelfde kwaliteit. Kortom een mooi product met goede kwaliteit!!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Marianne | 9-4-2013
Zacht en comfortabel
Het hoeslaken transpireert niet en voelt zeer zacht aan. Tevens een prettig idee dat de huisstofmijt er niet in komt! Dik tevreden!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)