Zoek

Over Sensa di Lusso

Op vakantie naar verre bestemmingen merkte ondernemer Inge Koekkoek dat het beddengoed in de hotels zo bijzonder zacht aanvoelde. Het beddengoed gaf een gevoel van luxe en een fantastisch slaapcomfort. Dit gevoel van luxe en zachtheid wilde ze ook thuis in de slaapkamer ervaren.

Eenmaal thuis kwam ze er achter dat de bijzondere materialen niet verkrijgbaar waren in Nederland. Dit bracht haar op het idee om haar passie voor ontwerp te combineren met de verkoop van weldadig zacht bed- en badlinnen vanuit een webwinkel.

Ze richtte haar eigen label Sensa di Lusso op en de zoektocht naar leveranciers die zich konden meten met haar kernwaarden comfort, zachtheid en kwaliteit, begon..
Ze ontwerpt het meeste van haar collectie zelf en zoekt hierbij voortdurend naar ecologische, duurzame materialen en stoffen. De creaties van Sensa di Lusso zijn tijdloos en stijlvol, maar toch geïnspireerd door de trends en kleuren van dit moment.

Het bijzondere van haar collectie is dat ze gebruik maakt van de nieuwste eco-stoffen Bamboe en Tencel. Natuurlijke materialen die heerlijk zacht en luxe aanvoelen.

De dekbedovertrekken van Sensa di Lusso (=gevoel van luxe) brengt u naar een nieuw niveau van comfort. Naast het hebben van een heerlijk gevoel, zijn de gebruikte materialen hypoallergeen en laten je huid ademen, waardoor je je de hele nacht comfortabel voelt.

Kortom: een aanrader voor mensen die houden van een natuurlijk luxueus gevoel!

Sensa di Lusso dekbedovertrek