Zoek

Dekbedovertrek Albergo

Dekbedovertrek Albergo geeft je slaapkamer de allure van een hotelkamer. Ontdek de luxe van dit heerlijk zachte beddengoed gemaakt van een mengsel van bamboe en katoen.
Beschikbaarheid:: Please select required attribute(s)
€ 109,95

Dekbedovertrek Albergo geeft je slaapkamer de allure van een hotelkamer. Dit dekbedovertrek is gemaakt van een mengsel van bamboe en katoen, dit levert een heerlijk zachte stof op.

Dit dekbedovertrek is voorzien van een schitterend met zilverdraad geborduurde bies. De bijpassende kussenslopen zijn luxueus afgewerkt en hebben een mooie decoratieve rand. De dekbedovertreksets zijn inclusief één of twee slopen van 60x70cm. Het overtrek heeft een doorlopende instopstrook over de gehele breedte en zijn ook geschikt voor extra lange dekbedden, totale lengte 250 cm.

Bamboe is een van de zachtste stoffen in de wereld, merkbaar zachter dan de fijnste katoen. Het heeft enorme voordelen ten opzichte van katoen: bamboe is zachter, sterker, glanzend, en twee keer meer absorberend dan katoen. Het transporteert vocht, dus het is koel in de zomer en warm in de winter voor het hele jaar door comfort.

Product labels