Zoek
RSS

Blog

Tencel bedtextiel: Het geheim achter een comfortabele slaap

Tencel productieprocesAls je op zoek bent naar een manier om je slaap comfortabeler te maken, dan is Tencel bedtextiel iets waar je echt eens naar moet kijken. Dit innovatieve materiaal, gemaakt van de vezels van de eucalyptusboom, is zacht, ademend en hypoallergeen. Een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naa...

Geef huisstofmijt geen kans in bed
In Nederland heeft ongeveer 25% van de bevolking last van een allergie. Huisstofmijt is één van de belangrijkste veroorzaker van allergie. Geschat wordt dat ongeveer 5 tot 10 procent van de mensen klachten heeft. Bij patiënten met astma is dit percentage zelfs 50 tot 75 procent.
Zo slaap je lekker tijdens warme nachten
Nu de temperatuur eindelijk zomerse waarden begint aan te nemen, is het soms een uitdaging in slaap te vallen. De temperatuur van je slaapkamer loopt aardig op. Je valt maar niet in slaap. Je ligt te zweten, woelen, draaien, zuchten, in bed, uit bed en nog steeds niet slapen.
Welkom!
Op deze Sensa di Lusso blog gaat het over allerhande weetjes en (achtergrond)informatie over de nieuwste ecostoffen Bamboe en Tencel. We vinden het erg leuk als u reageert op onze artikelen. Tips, ideeën en vragen zijn meer dan welkom.