Close

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen
Prijs: 10,00 incl. BTW
Gewenste bedrag:
:
 

Bestellen

Zoek je een cadeau voor iemand, maar schiet je niets leuks te binnen? Verras iemand en geef een Sensa di Lusso bon cadeau! U kunt ze eenvoudig online bestellen! Sensa di Lusso heeft cadeaubonnen in diverse prijscategorieën. Het bestellen van een Sensadilusso.nl cadeaubon is heel eenvoudig. U selecteert de cadeaubon met het gewenste bedrag en het aantal bonnen dat u wilt bestellen.

De cadeaubon wordt verstuurd per email nadat de betaling is voltooid. In deze email staat uw persoonlijke boodschap vermeld met daarop een code die inwisselbaar is in onze webshop. De cadeaubon is onbeperkt geldig.

Inleveren

Heeft u een cadeaubon ontvangen? Dan kunt u door het gehele assortiment van Sensa di Lusso.nl bladeren en uw keuze bestellen. In uw winkelwagen kunt u uw cadeaubon middels een unieke code activeren en de korting wordt direct verrekend in het totaalbedrag.

Blijft er op de cadeaubon nog saldo over, dan blijft dit op uw account staan voor een volgende bestelling. Bestelt u voor een groter bedrag dan uw cadeaubon waard is, dan kunt u het resterende bedrag van de bestelling voldoen via iDEAL, via bankoverschrijving of contant betalen bij afhalen.

Het saldo blijft onbeperkt geldig, maar kan niet contant worden uitbetaald.


* Verplicht veld
:*
:*
:*
:*
:
(optioneel)


Andere klanten kochten dit ook