Close
Sorteer op
Toon per pagina

Hoeslakens

Onze hoeslakens zijn gemaakt van de nieuwste eco materialen Bamboe en Tencel®. De hoeslakens van Sensa di Lusso zijn heerlijk zacht, vochtabsorberend en ademend. Rondom voorzien van elastiek met een hoekhoogte van 25-35 cm voor een perfecte pasvorm.

U kunt kiezen uit comfortabele gladde hoeslakens of warme en zachte Bamboe badstof.

Zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid of allergieën.

Carezza

Het ultrazachte en luxueuze gevoel van dit Tencel hoeslaken biedt een maximaal slaapcomfort. Dit hoeslaken is gemaakt van de fijnste garens uitgevoerd in een 300 thread count voor een luxe zijdeglans.
Vanaf € 69,95

Protezza

100% natuurlijke Tencel 2 in 1 hoeslaken & matrasbeschermer. Heerlijk zacht, comfortabel, ademend, anti-allergisch en ideaal bij nachtelijk zweten.
Vanaf € 49,95

Donatella

Deze waterdichte matrasbeschermer bestaat uit een comfortabele bovenlaag gemaakt van 100% bamboe en een waterdichte, luchtdoorlatende onderlaag die voorkomt dat er vocht in het matras komt.
Vanaf € 49,95

Fiorella

Deze waterdichte matrasbeschermer van 100% bamboe badstof heeft bijzondere ‘ademende’ kwaliteiten voor ongekend en zorgeloos slaapcomfort. De polyurethane onderlaag zorgt ervoor dat vocht niet in de matras kan trekken.
Vanaf € 49,95